fredag 19 september 2014

V.38

Hej på er alla!

I tisdags var det skoljoggen uppe i skogen vid Essviksvallen, ett varv var ungefär 1,5 kilometer. Vår klass sprang 118 varv och fick bästa medelvärdet på skolan. Vi vann en efterrätt som vi kommer att få på tisdag. Thorleif belönar klassen med att låta oss slippa engelskaläxan nästa vecka, tjoho!!!! 



Vi har haft ett SO prov om demokrati , diktatur och partier det gick bra för alla. På matten så jobbar vi med stora tal och några är redan framme vid diagnosen. 

Idag har vi haft storsammling för första gången detta läsår, förskoleklassen presenterade sig, vi såg ett bildspel från skoljoggen och vi sjöng för dom som fyllt år.

 
På måndag äter vi lunch 10.30 så det är bra om alla elever tar med sig en extra frukt eller macka för skoldagen är lång. 

Nästa vecka på onsdag är det utflykt till Dyket det är samling där 8.30 man behöver inte komma till skolan innan utan alla kan cykla direkt dit. Alla slutar kl 13.00 den dagen. Skolan fixar lunch men alla kan ta med sig lite eget fika ( ej godis, dricka eller chips ) 

OBS det är studiedag den 3/10.
Ha de gött och köp kött!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar